SHOARMA BROTHERS

SHOARMA BROTHERS The best Ribs in town!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1413 beoordelingen
29 sep 2020 om 22:01 Was weer van uitstekende kwaliteit,ik ben het niet anders van jullie gewend.
29 sep 2020 om 18:06 Eget lekker
29 sep 2020 om 0:34 Cheese bread is literary melted cheese in a bun btw.
28 sep 2020 om 20:01 Don’t listen to those bad reviews. You want to order here because you know you want it. Get out your comfort zone and just DO IT. This shit is hella delicious.
28 sep 2020 om 1:31 "Only 35 minutes until you get your food"... 2 hours later I have started to doubt that claim. Eventually I got my lukewarm meal that was rather underwhelming, especially considering the wait. I doubt I would ever order anything from here,
27 sep 2020 om 22:04 Vriendelijke bezorger en gaf netjes aan dat het wat langer duurde omdat ze het super druk hadden. (Concurrentie was gesloten op thuisbezorgd). Eten was lekker.
27 sep 2020 om 21:28 Erg lang moeten wachten, 3 keer gebeld zonder dat ze opnamen. Uiteindelijk toch gekomen, na 2 uur.. eten was verder wel prima.
27 sep 2020 om 20:55 Bestelling is nooit aangekomen, ze waren telefonisch onbereikbaar.
27 sep 2020 om 20:46 Dramatisch slecht. Broodje besteld en kreeg kapsalon en 2,5 uur gewacht
27 sep 2020 om 20:37 Had shoarma besteld met patat maar kreeg met aardappelschijfjes....
27 sep 2020 om 20:34 Vriendelijke bezorger. Heel lang gewacht
27 sep 2020 om 20:33 Anderhalf uur moeten wachten. Restaurant heeft niet de opmerking gelezen waardoor er alsnog kaas op de kapsalon zat. Restaurant neemt telefoon niet op. Eten was erg slecht